Change language: English

In 2007 wende Francesco Grana, een student architectuur uit Italië, zich tot mij. Hij wilde graag enkele door mij gemaakte foto’s van het circuit van Reims-Gueux gebruiken voor een afstudeerproject. Het gaat hier om een fictief project voor een nieuw circuit op de oude locatie, waarin voorzien is de historische gebouwen te bewaren.

Francesco Grana slaagde cum-laude met dit project. Uit dankbaarheid heeft hij me een Engelse vertaling van zijn presentatie toegezonden om op de website te publiceren, met als doel een discussie los te maken over de toekomst van dit historische circuit.

Bij deze wil ik Francesco Grana hartelijk bedanken voor het vertalen en beschikbaar stellen van de presentatie.

Als je dit een interessant artikel vindt zou ik het erg waarderen als je hieronder een reactie achterlaat.

Wat is jouw mening over dit circuit?

Abonneer op ons YouTube-Kanaal: youtube.com/circuitsofthepast