De magie van verweerd asfalt

In dit e-book neem ik, Herman Liesemeijer, je mee op reis langs de historische circuits van Europa, waarvan sommigen zijn verworden tot een ruïne.

Een persoonlijk verhaal dat begint met illegaal racen op het TT Circuit van Assen. Het vervolg was een racecursus op Zandvoort, het circuit waaraan ik de mooiste herinneringen bewaar.

Ook aandacht voor personen uit de Nederlandse racerij zoals de in 1992 verongelukte coureur Marcel Albers en vlaggenist Arie Anssems.

Mijn carrière kreeg een interessante wending toen ik in 1998 het verlaten circuit van Nijvel in België bezocht. Dit zou uiteindelijk leiden tot de oprichting van een website over oude racecircuits...

Koop het voor slechts € 17,-

In dit E-book Ontdek je...

  • Unieke verhalen

    Ik vertel je unieke verhalen die ik zelf heb meegemaakt zoals het illegaal racen op Assen. Mijn bezoeken aan verlaten circuits zoals Nijvel en de kombaan van Sitges-Terramar. Formule 1, de 24 uren van Le Mans etc…

  • Unieke foto's

    Unieke foto’s door mijzelf gemaakt. Sommige locaties zijn inmiddels onherkenbaar veranderd, zoals het verlaten circuit van Nijvel dat inmiddels is gesloopt en het verloren deel van Zandvoort.

  • Geschiedenis

    Persoonlijke getuigenissen van autosportgeschiedenis. Ik noem de crash van Zanardi op Spa-Francorchamps en de dramatische ontknoping van de 24 Uren van Le Mans in 1994.

Koop het nu voor slechts € 17,-

Je kunt je E-book onmiddelijk na de betaling downloaden!

Op dit product zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Circuits of the past
Wederik 26, 8446AB Heerenveen
KvK: 68714629 BTW: NL001584894B71

Privacyverklaring

Contact