Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

E-book: De Magie van Verweerd Asfalt - Een reis langs klassieke racecircuits in Europa

 Door de maker van deze website!

de magie van verweerd asfalt ebook

button ja ik wil dit e book

Nieuwste video

Loading Player...

Nieuwste artikelen

Omkoopschandaal Grand Prix Tripoli 1933

 Grand Prix Tripoli 1939

Het was 1933, de Grand Prix van Tripoli werd dat jaar voor het eerst gekoppeld aan een loterij. Drie dagen voor de Grand Prix werden er 30 tickets getrokken die gekoppeld werden aan de startnummers van de deelnemende auto's, de hoofdprijs bedroeg 7,5 miljoen Lire.

Lees meer

De Grand Prix van Tripoli

Zelden is een circuit dat maar zo kort heeft bestaan zo bekend geworden als het "Circuito di Mellaha" van Tripoli in Libië, destijds een kolonie van Fascistisch Italië. Deze pagina vertelt over het ontstaan, de Grand Prix van Tripoli, en hoe het het circuit na de tweede wereldoorlog verging.

Lees meer

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2017 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.