Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

E-book: De Magie van Verweerd Asfalt - Een reis langs klassieke racecircuits in Europa

 Door de maker van deze website!

de magie van verweerd asfalt ebook

button ja ik wil dit e book

Nieuwste video

Loading Player...

Nieuwste artikelen

Eau Rouge of Raidillon?

Deze pagina is geweid aan de beroemde steile bocht op het circuit van Spa-Francorchamps waarvan velen denken dat deze Eau Rouge heet. Dit is echter niet correct, de werkelijke naam is Raidillon. In dit artikel vertel ik over de aanleg van deze bocht en de ontstane naamsverwarring. Ook uitgebreide informatie over de tijdelijke chicane in 1994.

Lees meer

Een ronde oud Spa-Francorchamps

Op deze pagina neem ik je mee voor een ronde over het oude circuit van Spa-Francorchamps. We bekijken niet alleen het bekende parcours maar ook de minder bekende varianten zoals de oude l'Ancienne Douane, sinds 1939 afgestoken door de Raidillon, de chicanes bij Malmedy en Masta en de vooroorlogse versie van de bocht bij Stavelot.

Lees meer

Spa-Francorchamps

Deze pagina vertelt de geschiedenis van het prachtige circuit van Spa-Francorchamps. Een klassieker op de Formule 1 kalender en geliefd vanwege de enorme hoogteverschillen en razendsnelle bochten. Spa-Francorchamps is samen met de oude Nürburgring één van de weinige klassieke circuits die nog bestaan en behoort tot één van de mooiste circuits ter wereld.

Lees meer

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2017 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.