Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

E-book: De Magie van Verweerd Asfalt - Een reis langs klassieke racecircuits in Europa

 Door de maker van deze website!

de magie van verweerd asfalt ebook

button ja ik wil dit e book

Nieuwste video

Loading Player...

Nieuwste artikelen

Een ronde over de oude Österreichring

Op deze pagina vind je een impressie van een ronde over de ruïnes van wat ooit één van de mooiste circuits ter wereld was. De Österreichring, thans Red Bull Ring. De foto's zijn in oktober 2006, toen het circuit braak lag, gemaakt door Michael Draye en van commentaar voorzien door Herman LiesemeijerOp bovenstaand kaartje is de oorspronkelijke Österreichring grijs gekleurd. Het rood gekleurde gedeelte is de in 1996 geopende A1-Ring.

Lees meer

De oude Österreichring (Red Bull Ring)

Deze pagina vertelt het verhaal van het bekendste circuit van Oostenrijk. Niks A1-Ring of Red Bull Ring... We hebben het over de oude Österreichring, ooit een van de mooiste racebanen ter wereld! Helaas ten onder gegaan aan de moderne tijd.

Lees meer

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2017 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.