Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

E-book: De Magie van Verweerd Asfalt - Een reis langs klassieke racecircuits in Europa

 Door de maker van deze website!

de magie van verweerd asfalt ebook

button ja ik wil dit e book

Nieuwste video

Loading Player...

Nieuwste artikelen

Circuit Nivelles-Baulers, toen en nu...

Deze pagina vergelijkt een aantal situaties uit de tijd dat "Nivelles-Business Park" nog "Circuit Nivelles-Baulers" was met de huidige situatie. Het geeft een aardig beeld hoe het vervallen circuit stapsgewijs veranderd in een bedrijventerrein.

Lees meer

Een ronde over Circuit Nivelles-Baulers

Een fotoreportage van een illegale ronde over het vervallen circuit van Nivelles-Baulers in België, gemaakt in 1998 door Herman Liesemeijer.

Lees meer

Circuit Nivelles-Baulers

In 1971 opende nabij de Belgische hoofdstad Brussel het Compexe Européen de Nivelles-Baulers. Dit gloednieuwe circuit zou tweemaal het toneel zijn van de Formule 1 Grand Prix van België, 1972 en 1974, die beide keren gewonnen werd door Emerson Fittipaldi. Helaas mocht dit circuit slechts tien jaar bestaan...

Lees meer

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2017 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.