Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

E-book: De Magie van Verweerd Asfalt - Een reis langs klassieke racecircuits in Europa

 Door de maker van deze website!

de magie van verweerd asfalt ebook

button ja ik wil dit e book

Nieuwste video

Loading Player...

Nieuwste artikelen

Een ronde Népliget 1936

Een verslag van een ronde over het Grand Prix circuit van 1936 door het Népliget Park in de Hongaarse hoofdstad Boedapest, gemaakt door Herman Liesemeijer. Zie ook "Népliget 2010".

Lees meer

Népliget Park Boedapest

Népliget, een park in de Hongaarse hoofdstad boedapest, was ooit de plaats waar de allereerste Grand Prix van Hongarije plaatsvond in 1936. Het zou een heroïsche strijd worden waarbij Tazio Nuvolari met zijn Alfa Romeo de oppermachtige Mercedessen en Auto-Unions wist te verslaan op het bochtige parcours...

Lees meer

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2017 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.