Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

E-book: De Magie van Verweerd Asfalt - Een reis langs klassieke racecircuits in Europa

 Door de maker van deze website!

de magie van verweerd asfalt ebook

button ja ik wil dit e book

Nieuwste video

Loading Player...

Nieuwste artikelen

Ronde TT Circuit 1925

Een fotoreportage, gemaakt door Herman Liesemeijer, van een ronde over de 28,4 kilometer lange versie van het TT Circuit uit 1925. Hier werd de allereerste gemotoriseerde snelheidswedstrijd van Nederland verreden. Hoewel Assen in dit parcours niet eens werd aangedaan wordt dit toch gezien als het begin van TT Circuit Assen.

Lees meer

Terugblik TT Assen 1925 - 1954

Een overzicht van alle TT's van Assen op de klassieke circuits, samengesteld door Egbert Braakman - TT Circuit Assen.

Lees meer

Ronde TT Circuit Assen 1926-1954

Een fotoreportage van een ronde over het oude TT Circuit van Assen dat van 1926 t/m 1954 in gebruik was, door Herman Liesemeijer.

Lees meer

TT Circuit Assen

In dit artikel lees je alles over de geschiedenis van TT Circuit Assen. Over de allereerste versie van 1925, het stratencircuit van 1926-1954 en niet te vergeten de rijdersstaking bij de opening van het nieuwe circuit in 1955. Maar ook het huidige circuit komt aan bod. Over "het wonder van Assen" en de verloren delen van het huidige circuit.

Lees meer

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2017 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.